Vichyssoise con croutons al parmesano

Hello everybody, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Vichyssoise con croutons al parmesano. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Vichyssoise con croutons al parmesano is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Vichyssoise con croutons al parmesano is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Vichyssoise con croutons al parmesano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Vichyssoise con croutons al parmesano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Vichyssoise con croutons al parmesano is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Vichyssoise con croutons al parmesano estimated approx 1 hora y media y luego tiempo para enfriarse.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Vichyssoise con croutons al parmesano using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
Este fin de semana hizo muchísimo calor y tenía unos puerros en la nevera que debía gastar cuánto antes, así que decidí hacer la primera sopa fría de este año. La hice como plato único para cenar, así que también hice unos croutons para acompañar y aproveché para usar medio aguacate que había sobrado de la comida. En vez de patata, le puse una manzana que pensé combinaría bien con el queso en los croutons y así fue. En vez de nata, le puse un vaso de leche de avena y un poco de miso blanco para sabor umami. Como tenía que hacer varias cosas mientras se cocía, le puse a fuego muy lento y por eso el tiempo es más largo de lo habitual. A fuego moderado solo tardaría 30 minutos en hacerse.
Ingredients and spices that need to be Get to make Vichyssoise con croutons al parmesano:
- 4 puerros
- 1 hoja apio
- 1 cebolla
- 1 manzana
- 1 litro caldo pollo
- 1 trozo mantequilla
- 1 hoja laurel
- 1 manojito cilantro fresco (opcional)
- 1 cdta miso blanco (opcional)
- 1 litro caldo de pollo
- 1 vaso leche de avena
- al gusto sal y pimienta
- Croutons
- 4 rebanadas pan
- 1 trozo queso parmesano
- 1/2 cdta orégano
- 1 zas de spray de aceite de oliva
Steps to make to make Vichyssoise con croutons al parmesano
- Fundimos la mantequilla en una olla grande. Lavamos y cortamos la verdura y la manzana. Echamos todo en la olla.



- Calentamos el caldo en el microondas y echamos todo dentro de la olla. Agregamos la hoja de laurel, cuando empiece a hervir, tapamos, bajamos a fuego moderado y dejamos 30 minutos. En mi caso lo dejé una hora a fuego lento.



- Destapamos, quitamos la hoja de laurel y trituramos.



- Agregamos la leche de avena y las hojas de cilantro



- Disolvemos el miso en un poco de crema caliente. Agregamos la mezcla a la crema.



- Dejamos reposar y enfriarse. Podemos ayudar con unos hielos si vamos justos de tiempo (en mi caso como siempre... 😅). Para preparar los croutons, Ponemos a precalentar la freidora de aire. Rallamos el queso parmesano y echamos el orégano. Cortamos el pan en dados tamaño croutons y los echamos en el bol del queso.



- Echamos un par de zas de aceite de oliva spray a los croutons y mezclamos bien con los manos. Cuando pita la freidora, sacamos la bandeja, la forramos con papel de cocina, echamos los contenidos del bol encima y repartimos.



- Ponemos la freidora a temperatura 150º durante 10 minutos. Sacamos, y dejamos reposar.



- Y ya preparamos todo. Cortamos el aguacate y regamos con un poco de jugo cítrico (lima o limón). Echamos la crema en un bol, luego los croutons, luego los trozos de aguacate y puse unas semillas encima. Listo. ¡Un crema veraniega estupenda!



As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple changes to attain this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to basic cooking abilities for novices you don't require to learn them yet just if you grasp some simple food preparation strategies.
This isn't a total overview to fast as well as easy lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap this up for this special food Recipe of Speedy Vichyssoise con croutons al parmesano. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment